قیمت نقاشی ساختمان در سال 99 نیز مانند قیمت و هزینه همه حرفه های دیگر هر ساله دچار تغییراتی می گردد. و با توجه به اینکه غالبا قیمت ها بصورت صعودی می باشد، بنابراین افزایش قیمت نقاشی ساختمان در هر سال نیز منطقی به نظر می آید.
شاید شما با جستجوی عبارت ” قیمت نقاشی ساختمان ” به پیج های مختلفی در گوگل وارد شده باشید و در هر کدام از آن ها با یک قیمت متفاوت روبرو باشید.
این امر می تواند متاثر از عوامل متعددی باشد که هر نقاش ممکن است با در نظر گرفتن آن بخواهد قیمت خود را ارائه دهد.
باتوجه به تجربه کاری ما در این زمینه ، مهمترین عامل در بالا یا پایین بودن قیمت کار نقاشی ساختمان در سطح کیفیت کار ها می باشد. که ممکن از در جزییات کیفیت اجرا یا مصالح مورد استفاده باشد.
برای اینکه بخواهیم قیمت نقاشی ساختمان در سال 99 را بدست بیاوریم بایستی در ابتدا چند عامل موثر در قیمت را مورد بررسی قرار دهیم.
قیمت نقاشی ساختمان معمولا به دو صورت توسط استاد نقاش ارائه می گردد:
- قیمت بصورت مترمربعی
- قیمت بصورت کلی ( چکی )
در حالت اول معمولا نقاش قیمتی را برا هر آیتم از نقاشی بصورت مترمربع ( نقاشی ساختمان با رنگ رنگ روغنی ، نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک و … هر کدام بصورت مجزا قیمت داده می شود ) قیمت دهی می کند و بعد از اتمام کار ، پروژه متر می گردد و تسویه حساب مطابق آن صورت می گیرد.
در حالت بعد از بازدید پروژه توسط نقاش ، کل پروژه توسط استاد نقاش ساختمان برآورد هزینه می گردد و قیمت نهایی ارائه می گردد.
هر کدام از روش های فوق ممکن است دچار نقص ها و ایرراداتی باشند که بایستی قبل از عقد قرارداد حتما در نظر گرفته شود و به تایید طرفین برسد.
ایراد های قیمت دهی بر حسب مترمربع :
- ممکن است در قرارداد قید نشود که قرار است چند دست رنگ اجرا گردد.
- متر کردن کار اجرا شده ممکن است در توان هر صاحب خانه ای نباشد.
- بعضی از قسمت های سقف و یا دیوار بسیار دستگیر می باشد و نقاشی بایستی با صرفت وقت بیشتری آن را رنگ آمیزی کند و ممکن است در قیمت دهی برحسب مترمربع برای نقاش بصرفه نباشد.
ایراد های قیمت دهی بصورت کلی :
- ممکن است جزییات کار ( تعیین نوع رنگ از لحاظ روغنی و پلاستیک و … ) در قرارداد لحاظ نگردد.
- ممکن است برآورد دقیقی از کار صورت نگرفته باشد که در این صورت یکی از طرفین مورد زیان قرار می گیرد.
پیشنهاد می گردد : در هر دو حالت عقد قرارداد پروژه نقاشی جزییات کار از قبیل : متریال مورد استفاده، کیفیت کار تحویلی ، مدت زمان اجرا حتما در نظر گرفته شود.
عوامل موثر در قیمت نقاشی ساختمان در سال 98
قیمت و هزینه نقاشی ساختمان متاثر از دو عامل اصلی و چند عامل فرعی می باشد.
عوامل اصلی موثر در قیمت رنگ آمیزی ساختمان :
- اجرت و دستمزد
- قیمت متریال و مصالح مورد استفاده
در هر پروژه نقاشی ساختمان معمولا حدود 60 درصد قیمت تعیین شده کل صرف اجرت و دستمزد اجرا می گردد. برای مثال اگر قیمت هر مترمربع 20 هزار توامان در نظر بگیریم از این مبلغ 12 هزار تومان بعنوان دستمزد و مابقی ( 8 هزار تومان ) بعنوان هزینه تهیه مصالح خواهد بود.
البته این نسبت تعیین شده برای اجرای یک کار باکیفیت در نظر گرفته شده است و استفاده از متریال های بی کیفیت و یا کم کاری در کیفیت کار اجرایی این تناسب را بهم خواهد زد.
عوامل فرعی موثر در قیمت نقاشی ساختمان :
- دور بودن و یا نزدیک بودن پروژه
- واقع بودن پروژه در مناطق شلوغ و پر ازدحام و یا در محدوده طرح طرافیک
- کیفیت زیرکار
- متراژ کار : معمولا برای متراژ های بالا قیمت را پایین در نظر می گیرند.
- سختی کار : کار در ارتفاع نا متعارف یا انباری ها ها و راه پله ها به مراتب سخت تر از سطح دیوار خانه ها می باشد.
قیمت نقاشی ساختمان بصورت تلفنی
خیلی پیش آمده که با کارشناسان گروه یاشیل تماس می گیرند و قیمت نقاشی ساختمان را بصورت تلفنی جویا می شوند.
در این خصوص باید عرض کنیم که ارائه قیمت رنگ آمیزی ساختمان بدون بازدید از پروژه به هیچ عنوان نمی تواند قیمت دقیقی باشد و باید حتما یک بازه برای قیمت در نظر گرفت.
زیرا که همانطور در مطالب فوق عنوان شد ، عوامل اصلی و فرعی زیادی می تواند در ارائه قیمت دقیق موثر باشد که مجاب می کند برای ارائه قیمت دقیق حتما از محل پروژه بازدید بعمل آید.
افزایش قیمت نقاشی ساختمان در سال 99
نوسانات روزانه در قیمت انواع مصالح و خدمات در کشور ما و افزایش بی رویه قیمت ها باعث شده است که قیمت دهی در کالا و یا خدمات همواره با ریسک بالایی همراه باشد.
بطور مثال یک استاد نقاش در تخمین و برآورد قیمت رنگ آمیزی یک ساختمان ، قیمت رنگ را بطور مثال 120 هزار تومان در نظر گرفته است و مطابق همین برآورد قرارداد بسته است.
اما افزایش ناگهانی قیمت مصالح در حین انجام پروژه ممکن است نقاش را متضرر نماید و یا اینکه کیفیت کار اجرایی را تحت تاثیر قرار دهد.
قیمت نقاشی ساختمان در سال 99 متناسب با افزایش سطح دستمزد کارگر نقاش ساختمان و همینطور هزینه تهیه مصالح مورد نیاز ، نسبت به قیمت نقاشی ساختمان در سال 98 دچار تغییر شده است.
با این حال و با توجه به اینکه افزایش قیمت در تمامی آیتم های موثر در دکوراسیون داخلی نمود پیدا کرده است رنگ کردن خانه شاید کم هزینه ترین روش برای ایجاد تغییر در یکنواختی خانه ها باشد.
با توجه به موارد عنوان شده کلی لیست قیمت نقاشی ساختمان در نیم سال اول 99 در تاریخ انتشار این مقاله به شرح ذیل می باشد.
توجه داشته باشید که قیمت تعیین شده برای ارائه یک کار با کیفیت تضمینی می باشد.
جدیدترین قیمت نقاشی ساختمان
افزایش قیمت نقاشی ساختمان
با توجه به افزایش بی رویه قیمت ها در سال 99 ، به تناسب آن افزایش قیمت متریال های نقاشی ساختمان و در راس آن افزایش قیمت رنگ و دستمزد ها باعث شده است یک روند جهشی در قیمت نقاشی ساختمان در سال 99 را شاهد باشیم.
از این توصیه می کنیم برای دریافت جدیدترین قیمت نقاشی ساختمان حتماَ با کارشناسان ما تماس بگیرید.
ولی در لحظه بروزرسانی این مقاله قیمت نقاشی ساختمان که توسط گروه یاشیل اجرا می گردد به شرح ذیل تعیین می گردد.
خدمات قابل ارائه | قیمت از ( تومان ) | قیمت تا ( تومان ) |
---|---|---|
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی | 35000 | 40000 |
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک | 25000 | 30000 |
نقاشی ساختمان با رنگ اکرلیک | 30000 | 35000 |
پتینه کاری | تماس بگیرید | تمس بگیرید |
رنگ آمیزی نما با رنگ نانو | 40000 | 50000 |
برای اطلاع از جدیدترین نرخ و قیمت نقاشی ساختمان اینجا کلیک نمایید.